divendres, 22 d’agost del 2014

PROFUNDAMENT SENZILLES

Torno a fer ioga, ja ho vaig dir fa poc. Rellegeixo unes notes antigues profundament senzilles que havia copiat a mà, en una llibreta, quan era bastant més jove:

  “El ioga és l’esforç per experimentar personalment la pròpia divinitat i a continuació aferrar-te per sempre a aquesta experiència . El ioga tracta del domini d’un mateix i de l’esforç continuat per deixar de barrinar incessantment sobre el passat i de preocupar-se pel futur i buscar, en canvi, una presència eterna de la qual puguis contemplar-te a tu mateix i tot el que t’envolta amb aplom.”

“El guerrer espiritual és una persona que ha desenvolupat una classe especial de coratge. El guerrer espiritual segueix  tenint por, però tot i així és prou valent per gaudir del patiment, per relacionar-se obertament amb la seva por fonamental i extreure’n sense fugir les lliçons de les dificultats.”

“El lloc on reposa la ment és el cor. L’únic que sent el cap tot el dia és  repicar de campanes, soroll i discussions, i l’únic que vol és quietud. L’únic lloc on la ment pot trobar la pau és dins el silenci del cor. És aquí on has d’anar.”

Ara tanqueu els ulls..., escolteu-vos vàries respiracions deixant-les fer..., connecteu amb el vostre cor i feu un parell més de respiracions volgudament profundes i... bé, no?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada