diumenge, 26 de juny del 2011

Somni de la nit del 24 al 25 de juny


Estic dins un bosc ombrívol. Passejo amb dues dones. No les identifico, però són molt properes. Disfrutem de la caminada. Les copes dels arbres ens embolcallen i la frondositat del sota bosc ens captiva. Anem xerrant agradablement. Una d’elles diu que quina llàstima de no ser a la tardor perquè podríem buscar rovellons per després fer-ne un bon dinar.
Immediatament sóc dins d’una cuina. Som els tres dins la cuina, i ens disposem a preparar el dinar. Obro la porta d’un armari de dalt i m’he fet petit,…i em passejo entre plats, gots i olles. Però també hi ha un bosc entre les olles, està plè de molsa i plantes,..i de fet fa pendent, i he de vigilar de no caure,… és un bosc humit amb olles però tot en equitativa proporció. Busco l’olla que necessitem per cuinar i de cop veig un bolet,..no és un rovelló, però quan el dono a les dones que estan a la cuina de tamany normal, una d’elles exclama que és bo! I tots ens n’alegrem,… però només dir-ho trobo tres bolets agrupats,…ara sí que són rovellons,…ara tot és felicitat,…jo no paro d’arreplegar rovellons de dins l’armari,…sempre amatent a no caure, i els vaig donant a les dones que els van netejant. Fi!
 
Nota: els somnis tenen màgia, és curiós el mecanisme de la nostra consciència quan desconnecta d’aquest món material mentre dorm i es desperta en la seva pròpia dimensió,…i llavors, llavors li és permesa la més gran llibertat per fugir del nostre espai-temps que ens té tan aferrats, i res esdevé impossible: no hi ha cap problema en pensar en menjar per “teletranportar-te” de forma immediata fins a una cuina,…no hi ha cap problema en trobar bolets dins d’un “bosc-armari” “aestacional”, ni tampoc en esdevenir petit a conveniència mentre les meves acompanyants resten inalterades sense aparèixer, per aquest fet, cap conflicte. Si ens fos permès conèixer cada nit els nostres somnis no ens caldria cap droga per al.lucinar,..però només alguns somnis ens són revelats de forma inesperada.Així donçs: No els deixem escapar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada