Els amics hem quedat per anar a caminar pels
voltants de Sant M. de S., caminem tranquil·lament durant unes sis hores, mentre
filosofem de la vida, tot descobrint que la polla es diu polla perquè cova
dos ous. El nostre destí és la masia d’uns amics de l’amfitrió que ens ha organitzat
la sortida, on ens espera una calçotada. Fantàstic: bona companyia, bon
menjar i bon beure. I al final, com sempre, arriba la sorpresa: resulta que
els pares d’un havien regentat un bar a l’Hospitalet de Llobregat, i quan es
van jubilar, es van emportar cap a casa tot el reguitzell d’ampolles que no
havien venut. És així quan apareix de sobte damunt de la taula, un parell d’ampolles
de Fundador mig evaporades. Són mel autèntica!. Mira que el Fundador era un
conyac de batalla, però després de més de 40 anys, allò, és un bé de Déu. I
així es va anar fent fosc, poc a poc, i ja entrada la foscor, vam descobrir que
si el conill es diu conill és perquè menja pastanagues.
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada