A poc a poc, sense adonar-me, he anat gaudint
cada cop més del bon menjar. Quan era jove tot ho engrapava. Ara, no és que
sigui més exigent amb el menjar, si no que quan menjo bé, ho gaudeixo de
collons. Llegeixo que el mot sibarita bé de la ciutat de Sibaris, una colònia
grega famosa per la vida luxosa i regalada dels seus habitants. Com que el
meu poder adquisitiu és limitat, gaudir menjant ha anat acompanyat per una afició
creixent per cuinar. Cuinar tranquil·lament m’omple, intentar noves receptes
em fascina, menjar em dona vida... això si, sempre acompanyat amb un bon vi.
Bon profit!
|
Dia plujós tancat amb el meu portàtil al vàter de casa. Pantalons abaixats, xandall descremallat i samarreta imperi de color blanc. Les cuixes calentes de l'estona que porto ... assegut a la tassa. Perquè no tenir un compte truiter i un bloc sense seguidors. Innovaré!. Tinc el ferm propòsit de re-inventar la roda quadrada! ENYORANT REGINALD PERRIN!
divendres, 18 de gener del 2019
SIBARITA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada